Featured Article on Nelonen

Tätä ei voi katsoa hymyilemättä - nigerialaistaustainen Michael Ekeghasi versioi persoonallisesti Eppu Normaalia!

Nigerialaissyntyinen Michael Ekeghasi saa yleisön taputtamaan seisaaltaan ensi perjantain Knockout-jaksossa. Redraman tiimissä kilpaileva hämeenlinnalainen Michael esittää täysin uudenlaisen eloisan version Eppu Normaalin klassikkobiisistä Joka päivä ja jokaikinen yö. Tämä veto pursuaa positiivista energiaa! The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin klo 20 Nelosella. Lisää TVOF-sisältöä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!


hämeenlinnaN kaupunkiuutiset interview

Usko itseesi ja seuraa unelmiasi

The Voice of Finlandissa jatkoon päässyt Michael Ekeghasi on kotoisin Nigeriasta. Hän asuu kolmatta vuotta Hämeenlinnassa. - Hämeenlinna on aivan ihana kaupunki asua. Täällä on rauhallista ja ihmiset ovat ystävällisiä, Ekeghasi mainitsee.


Featured article on ruutu

Nigerialainen Michael laulaa keinuvasti Eppu Normaalia! Michael Monroe: "Rakastan tätä kontrastia"

Team Redraman laulaja Michael Ekeghasi tuli TVOF:ssa tunnetuksi kestohymyn takaavilla esityksillään. Nyt Nigeriasta kotoisin oleva mies laulaa riemukkaasti Eppu Normaalia kitaransa kanssa! Joka päivä ja joka ikinen yö saa aivan uudenlaisen aurinkoisen tulkinnan, jota koko yleisö rakastaa. "Fantastista. Mies Nigeriasta vetää Eppu Normaalia, rakastan tätä kontrastia!" Michael Monroe fiilistelee.


Featured article on Afrofinland

Nigerian Singer Stunned the Judges with his performance at The Voice of Finland Reality TV Show - Afrofinland | Telling the Stories of Africans and Africa in Finland

Michael Ekeghasi, also known as "ME" made his home country, Nigeria, proud when he performed the classic Bob Marley song, One Love, during the blind auditions of the on-going Finnish reality TV show, The Voice of Finland. He even got the judges dancing on their feet as the audience cheered at his rendition of the ...


Featured Article on RUUTU

TVOF-kauden ensimmäisen kaksintaistelu on Terryn ja Michaelin menevä Justin Timberlake -veto!

The Voice of Finland on edennyt jännittävään Kaksintaistelu-osioon. Redrama valitsi TVOF-tiimistään lavalle ensimmäisenä Michael Ekeghasin ja Terry Kimin. Alun perin Nigeriasta kotoisin oleva Michael valloitti aiemmin rennolla reggae-vedollaan, kun taas etelä-korealainen Terry hurmasi lempeällä äänellään. Michael ja Terry esittävät Justin Timberlaken kappaleen Can't Stop The Feeling ja tunnelma on heti katossa!


Hämeen sanomat interview

Michael Ekeghasi päätti noin vuosi sitten ryhtyä insinööristä muusikoksi

Nigerialainen laulamassa Eppu Normaalin tuotantoa. Nettihittihän siitä syntyy. Hämeenlinnassa asuvalle Michael Ekeghasille musiikki ja laulaminen ovat suuri rakkaus. Uraansa musiikin parissa Ekeghasi rakentaa tarkan suunnitelman mukaan. Tuohon suunnitelmaan kuuluvat niin nettivideot kuin osallistuminen television Voice of Finland -laulukilpailuun. Hämeen Sanomat Oy Hämeen Sanomat on vuonna 1879 perustettu sitoutumaton 7-päiväinen Kanta-Hämeen maakuntalehti.


Featured article on Ilta-sanomat

TVOF: Michael Ekeghasin reggae-esitys riehaannuttaa tähtivalmentajat - show huipentuu yhteislauluun

The Voice of Finlandin Ääni ratkaisee -vaiheessa esiintyvä Michael Ekeghasi uskoo musiikin yhdistävän ihmisiä. Yksi miehen suosikkibändeistä Suomessa on Eppu Normaali. Niinpä hän päätyi tulkitsemaan yhtyeen musiikkia Facebookissa, ja somehittihän siitä tuli. Ääni ratkaisee -vaiheessa Ekeghasi päätti kuitenkin Eppujen sijaan luottaa reggaen voimaan esittäessään Bob Marleyn kappaleen One Love / People Get Ready.


nelonen interview

Nigerialaissyntyisen Michael Ekeghasin Eppu Normaali -videosta tuli somehitti!

Ääni ratkaisee -vaiheessa esiintyvä Michael Ekeghasi uskoo musiikin yhdistävän ihmisiä. Yksi miehen suosikkibändeistä Suomessa on Eppu Normaali. Niinpä hän päätyi tulkitsemaan yhtyeen musiikkia Facebookissa, ja somehittihän siitä tuli! Nyt Michael kertoo Tinni Wikströmille, kuinka ajatus Suomi-musiikin esittämisestä syntyi. The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin Nelosella klo 20.


Featured articled on Soundi

Eppu Normaalin balladin tunnelma muuttuu, kun sen esittää leveästi hymyilevä nigerialaismuusikko - Soundi.fi

Tässäpä mainio hyvän mielen video näin maanantai-iltaan. Michael Ekeghasi on Suomessa asuva nigerialaissyntyinen laulaja-lauluntekijä, viihdetaiteilija ja seremoniamestari. Muusikon tuoreimpia taidonnäytteitä on mies ja kitara -versioksi muunnettu Eppu Normaalin ikivihreä Joka päivä ja joka ikinen yö. Alun perin hieman surullisella klangilla etenevä kappale muuttuu tyyliltään lähes päinvastaiseksi, kun sen esittäjä hymyilee leveästi läpi kappaleen.